Supa de pui

de susu in Supe, 23 Dec 2010 | 5433 vizualizari

 

Supa de pui este buna oricand, dar in special in zilele friguroase, cand te intorci zgribulit si obosit acasa.

 

INGREDIENTE

  • spate pui
  • aripi pui 
  • tacamuri pui
  • 1 telina mica
  • Albitura
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei rosu optional
  • Fidea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Se spala puiul si apoi se portioneaza. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza supa de pui ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se taie bucati mai mari. Se adauga la supa impreuna cu cateva frunze de telina pentru aroma.

Cand au fiert si legumele se adauga vegeta si fideaua.

Eu pun si putin praf de curry in supa de pui ,pentru culoare. Mie imi place acest condiment la orice fel de mancare. Cine doreste poate strecura supa de pui prin tifon, sa ramana limpede si serveste cu legume si patrunjel verde proaspat tocat.

TIPS-URI

1

secretul pentru o supa de pui limpede este fierberea la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume si copanele de pui